billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Slutet på en säsong innebär också början på en ny säsong, och innan den nya säsongen börjar uppmärksammar fansen inte bara spelarövergången utan även stilen på deras nya säsongströjor. I princip varje lags nya säsongs hemmatröja har tillkännages. Så är borta billiga fotbollströjor stilen de ser fram emot?

Athletic Bilbao offentliggjorde sin bortatröja för två dagar sedan. Den här tröjan är inspirerad av Los Leones. Den nya tröjan har en malmgrå ton som helhet och har ett slående rött och svart lejontema. Denna överdrivna design hyllar atletisk klubbs kampanda och den kraftfulla rösten från dess supportrar från Baskien. Athletic Bilbao tröja har även en rund hals med silverkant, svarta ärmar och matchande röda shorts och strumpor.

Färgen på den här tröjan är fortfarande väldigt ljus och vi hoppas att spelare kommer att ge lycka till när de bär dem.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 173 تاريخ : پنجشنبه 19 خرداد 1401 ساعت: 12:18

Det är fortfarande tre dagar kvar till Champions League-titeltävlingen, och det är inte första gången Salah och Real Madrid tävlar i Champions League. Därför kan tävlingen mellan de två sidoa ses vara mer intensiv. Jag tror att det kommer att finnas tusentals fans som bär billiga fotbollströjor till scenen för att heja på dem.

Tidigare Liverpool-målvakten David James sa att Salah sa på sociala medier att det skulle vara okej att hämnas Real Madrid i Champions League-finalen. Vad är anledningen till detta? Salah skadades i den senaste matchen mellan Liverpool och Real Madrid, vilket i grunden hindrade Liverpool från att vinna titeln. Så, det är därför Champions League-finalen är en revansch på Real Madrid. Oavsett om Salah, som bär Liverpool tröja nr 11, har uppnått personliga prestationer i Champions League eller andra Liverpool-spelare, så länge han kan slå Real Madrid i Champions League, så kommer Salahs revansch att bli framgångsrik.

Oavsett om Salah kan få sin revansch eller inte så tror jag att Salah kommer att ge fansen sitt största stöd.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 206 تاريخ : پنجشنبه 5 خرداد 1401 ساعت: 9:20

خبرنامه